середу, 13 травня 2020 р.

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги учнів 9-А класу 😊

Мої улюблені, 😍 на щастя, наближається кінець навчального року.
У вашому класі немає учнів, які матимуть роботу на літо з моїх предметів, - і це мене неабияк тішить. Звісно, усіх вас я можу атестувати!!! А от ЯК - це вже інше питання.
Отже, українська мова. Перша тематична була виставлена ще під час навчання у школі. Друга тематична виставлена за результатами контрольної роботи і поточних оцінок 15.04 (усі атестовані). Остання тематична буде виставлена 25.05. Оцінка за ІІ семестр буде виставлятися 25 травня на основі трьох тематичних. І найголовніше: якщо у вас після 15.04 не буде хоча б двох оцінок, то не буде і тематичної. Семестрова, звичайно, буде. Тільки не впевнена, що вам вона сподобається. Отож якщо І тематична 10, ІІ - 8, ІІІ - 9, то семестрова - 9 балів; якщо І тематична 10, ІІ - 8, ІІІ - 0, то семестрова - 6 балів. Різницю вловлюєте? Ні за ким телефонувати і нікого розшукувати не буду. Все у ваших руках. А ви мене знаєте ;) У робочий час я до ваших послуг, в інший час доби - вибачайте. І усі відмовки, типу нема інтернету, забув вислати, зробив, але не надсилав, думав, що покажу пізніше, думав, що запізно і под. - залиште для того, хто в це повірить.
Українська література. Семестрова оцінка буде виставлена 26 травня на основі 3-х тематичних. Перша тематична була виставлена ще під час навчання у школі. Друга тематична виставлена за результатами контрольної роботи і поточних оцінок 28.04.(усі атестовані), третя тематична буде виставлена 26.05. І найголовніше: у кого після 28 квітня не буде хоча б 2-х оцінок, у того не буде тематичної. Семестрова буде. Знову ж таки суму балів за дві тематичних ділитиму не на 2, а на три. Остання тематична є лише у двох учнів, які на моє прохання взяли участь в поетичній відеоестафеті, і саме їм дозволяється не виконувати домашніх завдань до кінця навчального року.
Усі питання можемо вирішити індивідуально. Прошу писати чи телефонувати у робочий час. Пам'ятайте: нема проблем, які неможливо вирішити. Просто буває запізно.

Немає коментарів:

Дописати коментар